Over ons:

B E E L D S C H O O N

De ‘spot’ waar ervaring, techniek en vooral creativiteit de inzet vormen voor een optimaal eindresultaat. Beeldschoon Studio’s belicht de visuele kant van communicatieconcepten voor producten, diensten, bedrijven, mensen, sferen en gedachtes. Kortom, werk dat zich onderscheid door de bundeling van kijken, kennis en compositie. Beeldschoon Studio’s levert beeldkracht!

F O T O G R A F I E

Onze fotografen vertalen elk met een eigen visie op compositie, licht en techniek, ideeën naar sterke platen. Allround, dus ervaren met tabletop, sets, objecten, industrieel, reproductie, mode, reportage en culinair. Gewend aan de dynamiek van communicatiebureaus en klanten. Werken in één op één situaties met klant/ opdrachtgever maar ook onder eigen direction.

B E E L D B E W E R K I N G

Standaard beeldcorrectie op elke opname. Retouche en beeldmontage na overleg. Beeldconversie naar elk gewenst kleurbestand en beelddrager. Standaard worden de beelden online (bijvoorbeeld Wetransfer.com) geleverd en aansluitend acht weken bewaard op onze server. Langere bewaarperiode is mogelijk tegen betaling evenals eigen beeldbank met database met een on-line toegang.

Share